QHY5III178M USB3.0 Cmos Imaging Planetaire Begeleiden камера QHY5III178C ColorQHY5III178M

Редовната цена 815.12лв.
Данък включени.

Наличност:В наличност

Категория: Къмпинг & Туризъм

Инв.:w35794

Подробна информация за продукта

De QHY5-III серия камера е де USB3.0 супер скорост камера met een gids poort. Het gebruikt nog 1.25inch stijl oculair ontwerp en het heeft de verstelbare locatie ring voor confocale met een oculair. QHY5-III е erg strak, maar krachtig.

QHY5-III heeft een geavanceerde thermisch ontwerp. De warmte die door de CMOS sensor is overgebracht op de telescoop oculair buis. Een ander deel van de warmte kan worden overgedragen aan het koellichaam op de locatie ring en gekoeld door lucht.

De software ondersteuning omvat de EZPlanetary SharpCAP FireCapture NativeWDM BroadCast WDM en ASCOM.

QHY5III178 heeft de hoogste resolutie in de nieuwe QHY5III serie CMOS USB3.0 camera's. De sensor heeft 2.4um kleine pixel grootte en 1/1.8inch groter sensor grootte die kan worden gebruikt om hoge precison begeleiden data en houden een goede FOV om vele gids sterren.De camera is ontworpen om een breed FOV autoguider, hoge resolutie planetaire camera en entery niveau deep sky camera. Het heeft zowel mono versie en kleur versie.

Voor diepe sky beeldvorming, QHY5III178 heeft de anti-amp glow control functie en het kan de amplifer glow aanzienlijk.

QHY5III178 сензор е StarVis BSI beeldsensor на De Sony. STARVIS is een handelsmerk van Sony Corporation.De STARVIS is back-verlichte pixel technologie gebruikt in CMOS beeldsensoren voor hoge gevoeligheid toepassingen. Het beschikt over een gevoeligheid van 2000 mV of meer per 1 micrometer ^ 2 (kleur product, wanneer beeldvorming met een 706 cd/m2 lichtbron, F5.6 in 1 s accumulatie equivalent), en realiseert hoge beeldkwaliteit in de zichtbare-licht en nabij-infrarood licht regio's.

De unieke QHYCCD ontwerp houdt de 1.25inch oculair ontwerp.Het voordeel van dit ontwerp is een meer efficiënte overdracht van warmte aan de buitenste case waardoor lagere noise vooral in hoge omgevingstemperaturen. De 1.25 inch ontwerp biedt ook de kortste mogelijk backfocus, maken de camera ideaal voor Off As begeleiden. Daarnaast de QHY5III178 gebruikt de LEMO connector voor de gids poort. Deze aansluitingen zijn bekend als zowel robuuste en betrouwbare connectors.

Ревюта на продукти

Класацията се базира на 0 Коментари Напиши коментар

Технически характеристики

Параметри на продукта

  • Диаметър на окуляра - 66
  • Произход - континентален Китай
  • Тип - Монокуляр
  • Увеличение - 44
  • Зрително поле - 77
  • Ниво на водоустойчивост - IPX7
  • Диаметър на лещата на обектива - 55